Pakket prijzen

Wij bieden verschillende pakketten aan die aansluiten op jouw behoeften voor het maken van een website. Kies het pakket dat het beste bij jouw doelen past en laat ons jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau tillen.

Pakketkeuzes

Termijn keuzes

Bij deze opties kun je jouw product in termijnen betalen.

Jou website op maat

Onze paketten passen bij iedere behoefte dankzij flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenbesparing. We bieden ondersteuning op maat voor elke fase van digitalisering, waardoor je altijd de juiste hulp krijgt. 

Elk pakket heeft:

Responsive Thema's

Onze responsive thema’s passen zich naadloos aan elk apparaat aan, van desktops tot smartphones. Dit zorgt voor een consistente en gebruiksvriendelijke ervaring voor al je bezoekers, ongeacht hoe ze je website bekijken.

Beveiliging & Privacy

Wij waarborgen de beveiliging en privacy van jouw website met geavanceerde maatregelen, zodat je gegevens veilig zijn. Onze strenge privacyprotocollen zorgen ervoor dat jouw bezoekers met vertrouwen kunnen surfen.

Wereldklasse ondersteuning

Profiteer van onze wereldklasse ondersteuning. Ons team van experts staat altijd voor je klaar om je te helpen met technische vragen, problemen en advies, zodat je website altijd optimaal presteert.

Updates & Fixes

Houd je website veilig en up-to-date met regelmatige updates en snelle fixes. Wij zorgen ervoor dat je site altijd de nieuwste functies en beveiligingspatches heeft, zodat je zonder zorgen kunt blijven groeien.