Portfolio

Xpert Workers

Bij Xpert Workers doen we meer dan alleen zoeken. We vinden het juiste project voor jou, specifiek binnen de vakgebieden Bouw, Installatietechniek, Civiel en Infra en Industrie. Zo kun je met trots meewerken aan unieke projecten.

 

Workpeople

Een werkplek voor gepassioneerde werknemers en werkgever waarop u kunt rekenen als een betrouwbare partner.

DL – Advies

Wij zijn voor elke eenmanszaak, VOF of B.V. de geschikte boekhouder! Met de kennis die wij in huis hebben, in combinatie met hoogwaardig advies, staat ons team altijd voor u klaar.

Meetlat

Bij Kledingreparatie, stomerij en gordijnenspecialist MEETLAT kunnen we al je kledingproblemen oplossen. Of het nu gaat om het inkorten van een broek, innemen van een jasje, repareren van een winkelhaak in een spijkerbroek of vervangen van een kapotte rits, wij hebben de expertise en ervaring om het voor elkaar te krijgen.

AxisRTC

AxisRTC is ontworpen met flexibiliteit in gedachten, waardoor ons platform gemakkelijk kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften en vereisten. Of u nu op het water, op het land of in de lucht bent, ons platform biedt directe communicatie via spraak-, chat- en videogesprekken, waardoor u altijd in contact blijft met uw team, klanten of partners. 

Trisolis

Als Trisolis ergens bij betrokken is, gaat het altijd om verandering of innovatie. Klein of groot, techniek of arbeidsmarkt, je kunt het zo gek niet bedenken, steeds weer gaat het over het realiseren van ideeen. En daar helpen wij graag bij.

Viridis Transport

Viridis Transport staat bekend om zijn uitgebreide ervaring binnen de transportsector. Dankzij deze expertise begrijpen we de wensen van onze klanten en streven we naar hoogwaardige kwaliteit. Ons diverse wagenpark en toegewijde team zorgen ervoor dat de producten van onze klanten met de grootst mogelijke zorg worden vervoerd.

Tegelmart

Bij Tegelmart streven we naar perfectie zonder het budget uit het oog te verliezen. Onze missie is om hoogwaardige tegels betaalbaar te maken, zodat iedereen zijn droomruimte kan creëren zonder zich zorgen te hoeven maken over de kosten. Met onze super scherpe en eerlijke prijzen wordt het realiseren van jouw ideale interieur een haalbare droom. 

Inara Collection

Welkom bij Inara-collections , jouw bestemming voor prachtige Hijabs die niet alleen je schoonheid accentueren, maar ook een diepere betekenis vertegenwoordigen in jouw dagelijkse leven. Een Hijab is meer dan alleen een stuk stof; het is een krachtig symbool van zelfexpressie, spiritualiteit en zelfrespect.

Fotografie

Welkom bij LIBAXIS, waar wij prachtige foto’s creëren die uw herinneringen tot leven brengen. Onze fotografie tilt elk moment naar een hoger niveau, waarbij we oog voor detail combineren met creatieve visie. Of het nu gaat om portretten, evenementen of landschappen, wij zorgen ervoor dat elk beeld een verhaal vertelt en een blijvende indruk achterlaat. Ervaar de kunst van fotografie zoals nooit tevoren met LIBAXIS.

Bedrijfsvideo

Onze klantgerichte benadering en persoonlijk contact stellen ons in staat om gepersonaliseerde diensten te leveren. Onze professionals zijn experts in transparante en efficiënte uitvoering. Wij streven naar de hoogste servicekwaliteit en denken mee over kostenbeheersing zonder in te leveren op kwaliteit.

Animatie video

Wij zetten ons volledig in om kandidaten te vinden en te plaatsen in de best mogelijke functies bij bedrijven op basis van hun interesses.