Over

Diensten

Portfolio

Contact

All marketing & design In one place!

BLACK AND LINES

Media en vormgeving

We hebben een jong en creatief team dat is opgegroeid met ‘out of the box’ denken. Creatief en uniek zijn is iets waar we naar streven, ongeacht de omstandigheden!

Web development

Bij Axis Digitaal bieden onze ervaren developers webdesign, platformontwikkeling, e-commerce en meer voor op maat gemaakte online oplossingen.”

SEO/SEA

Bij Axis Digitaal leveren onze SEO/SEA-experts zoekwoordonderzoek, contentoptimalisatie, en technische SEO. We streven naar op maat gemaakte strategieën die perfect passen bij onze klanten.

Videoproductie

Ons toegewijde team bij Axis Digitaal biedt videoproductie, inclusief conceptontwikkeling, opnames, montage en meer. We leveren op maat gemaakte en creatieve videocontent die aan de specifieke eisen van onze klanten voldoet.

Animatie

Bij Axis Digitaal bieden we grafisch ontwerp, animatie, videoproductie en digitale marketing. Ons ervaren team levert op maat gemaakte oplossingen.

DESIGN IS NEVER IN BETWEEN THE LINES

Meest gekozen traject

01

Webdesign & development

Design

Onze populairste dienst is gericht op webdesign en -ontwikkeling. We hebben ervaring in het maken van diverse websites, van eenvoudige één-pagina sites tot complexe marktplaatswebsites. Onze workflow omvat het opstellen van een projectomschrijving en ontwerp, gevolgd door het ontwerpproces met sitemaps, schetsen, wireframes en uiteindelijk het definitieve ontwerp. Na goedkeuring van de klant gaan we over tot ontwikkeling, meestal in WordPress maar flexibel naar jouw voorkeur. We bieden aanvullende diensten zoals onderhoud, hosting en e-mail nadat de website klaar is. Neem gerust contact met ons op voor jouw specifieke wensen en behoeften.

Image 1

WEBDESIGN & DEVELOPMENT

Design

Wij zijn experts in webdesign en -ontwikkeling, van eenvoudig tot complex. Onze aanpak omvat een grondige projectbeschrijving, ontwerpfasen met sitemaps en wireframes, en ontwikkeling (vaak in WordPress). Na goedkeuring bieden we onderhoud, hosting en e-mailondersteuning. Neem contact op voor jouw specifieke wensen!!
Image 1

ZOEK MACHINE ADVERTEREN

Marketing

Zoekmachineadverteren (ZMA) plaatst betaalde advertenties in zoekresultaten. Door relevante zoekwoorden te gebruiken, verschijnen deze bovenaan de resultaten met het label 'Advertentie'. Het is een essentieel marketingkanaal vanwege de focus op zoekopdrachten in onze digitale wereld.

:

Image 1

ZOEK MACHINE OPTIMALISATIE

Marketing

Zoekmachineoptimalisatie (ZMO) verbetert de zichtbaarheid van webpagina's voor meer passende bezoekers. Het draait om geoptimaliseerde inhoud met relevante zoekwoorden, technische optimalisatie voor zowel gebruikers als Google, en het opbouwen van links vanaf andere webpagina's. Deze aspecten beïnvloeden samen de rangschikking van je site in Google.

Image 1

DIGITAAL MARKETING (EXTRA)

Marketing

We bieden meer dan standaard marketing- en ontwerpdiensten. Of het nu gaat om een nieuw logo, e-mailmarketing, productcampagnes of zelfs een Super Bowl-advertentie, wij kunnen alles aan. Met ons uitgebreide netwerk vinden we de juiste mensen voor elke klus. Gratis en gemakkelijk via ons LIBAXIS-systeem. Stel gewoon uw vraag en ontvang gratis een passend antwoord of voorstel!

Image 1

FOTO & VIDEOGRAFIE

Design & Marketing

Fotografie en videografie bieden eindeloze zakelijke kansen. We zijn gespecialiseerd in bedrijfsvideo's, advertenties die de klikratio verhogen, en een scala aan diensten: regie, opnames, editing, en contentcreatie. Laat ons weten wat je wilt bereiken, en wij zorgen voor professionele uitvoering op maat van jouw doelen.

Image 1

Werkplekbeheer

Design

Ontdek Microsoft 365 - de complete, veilige en flexibele werkplekoplossing, beschikbaar voor bedrijven vanaf 1 gebruiker. Profiteer van geïntegreerde tools voor communicatie, samenwerking en beveiliging. Werk overal en op elk apparaat. Bespaar kosten zonder grote IT-investeringen en blijf altijd up-to-date in de cloud.

02

Zoek Machine Optimalisatie

Marketing

Zoekmachineoptimalisatie (ZMO) omvat processen die de organische vindbaarheid van een webpagina verbeteren. Het doel is meer geschikte bezoekers aan te trekken. Belangrijke ZMO-onderdelen zijn Inhoud (geoptimaliseerde tekst met relevante zoekwoorden), Technologie (technische optimalisatie voor zowel Google als gebruikers) en Linkbuilding (het genereren van links vanaf andere webpagina’s). Deze factoren bepalen gezamenlijk de rangschikking van uw website in Google.

03

Zoek Machine adverteren

Marketing

ZMA, of Zoekmachineadverteren, plaatst advertenties binnen zoekresultaten tegen betaling. Door zoekwoorden aan uw advertenties te koppelen, worden ze geactiveerd bij relevante zoekopdrachten, waarbij uw advertentie bovenaan in de resultaten verschijnt met het groene label ‘Advertentie’. Dit effectieve marketingkanaal wordt breed ingezet door vrijwel alle online marketingbedrijven, omdat het inspeelt op de centrale rol van zoekopdrachten in de digitale wereld van vandaag.

04

Foto & Videografie

Design & Marketing

Fotografie en videografie bieden diverse mogelijkheden voor bedrijven. Denk aan het creëren van bedrijfsvideo’s voor effectieve presentaties, het gebruik van beeldmateriaal in advertenties voor het optimaliseren van de doorklikratio (CTR), en toepassingen zoals sociale media posts, interviews, nieuwsartikelen, aftermovies en podcasts. Wij bieden uitgebreide diensten, waaronder regie, opname, editing, en zelfs het bedenken van inhoud. Vertel ons uw doelen, en wij verzorgen de rest op professionele wijze.

 

 

05

Digital Marketing (extra)

Marketing

Wij bieden meer dan de eerder genoemde marketing- en ontwerpmogelijkheden. Naast de gebruikelijke opties kunnen wij alles aanpakken, of het nu gaat om een nieuw logo, een e-mailmarketingstrategie, een marketingcampagne voor een productlijn of zelfs een Super Bowl-advertentie. Met ons uitgebreide netwerk vinden we de juiste persoon voor de klus. Vertel ons gewoon wat u wilt, en wij regelen de rest. En het beste is dat u het gratis kunt vragen! Met ons LIBAXIS-systeem kunt u kosteloos vragen stellen en ontvangt u gratis een passend antwoord of voorstel. Dus stel gewoon uw vraag.

Creative

We hebben een jong en creatief team dat is opgegroeid met ‘out of the box’ denken. Creatief en uniek zijn is iets waar we naar streven, ongeacht de omstandigheden!

Custom

Al onze oplossingen zijn op maat gemaakt. We bieden sjabloonopties aan als onze klant een beperkt budget heeft, maar we geven altijd de voorkeur aan het maken van ons werk 100% op maat naar de behoeften van de klant

Flexible

We werken samen met een groot netwerk van meer dan 75 partners over de hele wereld. Dit betekent dat we kunnen maken wat de klant wil op elke mogelijke manie

Communication

We hebben ons eigen systeem en werkomgeving genaamd LIBAXIS. In dit systeem werken we en communiceren we met onze klanten. Op deze manier is communicatie snel en het werk efficiënt

Innovation

Black & Lines probeert altijd anders te zijn en op elke mogelijke manier te innoveren. Met onze achtergrond in IT en een team vol professionals, kijken we altijd naar de nieuwste trends om ons werk naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek ons meest recente werk

Bij het zoeken naar een ontwerpbureau is het echt belangrijk om er een te vinden die aansluit bij jouw ideeën en stijl. Daarom is het bekijken van een portfolio zo belangrijk bij het nemen van jouw beslissing. Met al onze verschillende projecten hebben we besloten om je wat van ons favoriete en meest recente werk te laten zien::

DL-ADVIES – WEBSITE

Webdesign
Webdevelopment

Axis – Company Video

Videografie

DL-Advies – Seo analyse

SEO
Digital Marketing

Workpeople – Website

Webdesign
Webdevelopment
DL-Advies - Website
image
Webdesign
Webdevelopment
Axis - Company Video
image
Videografie
DL-Advies - Seo analyse
image
SEO
Digitale Marketing
Workpeople - Website
image
Webdesign
Webdevelopment

Over Ons

Black & Lines is ontstaan uit het moederbedrijf Axis Digitaal. Axis is een wereldwijd team van hooggekwalificeerde professionals, met de oplossing voor al uw IT-vragen. Hier zijn service, kwaliteit en vertrouwen de belangrijkste aspecten binnen onze organisatie. We streven altijd naar een langetermijnrelatie met al onze klanten en zorgen ervoor dat we samen groeien. Want samen ben je veel sterker dan alleen!

Libaxis helpt de ondernemer zijn bedrijf te digitaliseren. Libaxis geeft antwoordt op de IT vragen, geeft advies en biedt IT oplossingen voor elke onderneming. Dit kan in ontwerpen en design, het inrichten van complexe omgevingen, bestaande systemen upgraden, websites bouwen, audit, het beveiligen van digitale omgevingen, werven en plaatsen van kandidaten en het waar maken van de ultieme game.

Stel gratis uw vraag.

En ontvang gratis een offerte.

JUST ASK YOUR QUESTION